Житомир Інформ

Передавав дані про позиції ЗСУ – інформатора окупантів взято під варту

Передавав дані про позиції ЗСУ – інформатора окупантів взято під варту
304366 ПЕРЕГЛЯДІВ
За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури викрито та повідомлено про підозру 21-річному чоловіку у державній зраді, вчиненій в умовах воєнного стану (ч. 2 ст. 111 КК України).
Стосовно підозрюваного в порядку ст. 615 КПК України застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави.
Досудовим розслідуванням встановлено, що у травні 2022 року мешканець м. Краматорська неодноразово за допомогою месенджеру «Telegram» передавав представнику силового відомства рф фото- та текстові повідомлення щодо місць дислокації підрозділів Збройних Сил та інших військових формувань України.Отримана від підозрюваного інформація використовувалась ворожою армією під час військової агресії проти нашої держави.
6 травня 2022 року під час чергового збору зазначених даних на території м. Краматорська молодика затримано у порядку ст. 208 КПК України.
Досудове розслідування здійснюється слідчими СВ 2 управління (з дислокацією у м. Маріуполь Донецької області) ГУ СБУ в Донецькій та Луганській областях.

©2020 zhytomyr-inform

Мої відео