Житомир Інформ

Російське вторгнення в Україну : Противник продовжує знищувати цивільну інфраструктуру України шляхом завдання ракетних-бомбових ударів

Російське вторгнення в Україну : Противник продовжує знищувати цивільну інфраструктуру України шляхом завдання ракетних-бомбових ударів
440854 ПЕРЕГЛЯДІВ

Противник продовжує знищувати цивільну інфраструктуру України шляхом завдання ракетних-бомбових ударів та здійснюючи артилерійські обстріли населених пунктів та об’єктів інфраструктури. 

Постійні обстріли російськими військами не дозволяють провести повноцінну евакуацію цивільних та поранених осіб із зони бойових дій.

За попередню добу підрозділами протиповітряної оборони Повітряних Сил та Сухопутних військ  було уражено чотири БпЛА типу “Орлан-10. Крім того, однією з бригад десантно-штурмових військ Збройних Сил України було знищено один вертоліт Мі-24.

Авіація повітряних сил на визначених напрямках продовжувала завдавати противнику вогневі удари з повітря та підтримувати бойові дії підрозділів наших військ.

На території Донецької та Луганської областей захисниками та захисницями України за минулу добу відбито дванадцять атак ворога, знищено дванадцять танків, чотири артилерійські системи, дев’ятнадцять одиниць  бойової броньованої техніки,  сім автомобілів та дві одиниці спеціальної інженерної техніки противника. 

Віримо у Збройні Сили України! Разом до перемоги! 

Слава Україні!

Теги: Російське вторгнення в Україну, stoprussia, closethesky

©2020 zhytomyr-inform

Мої відео