Житомир Інформ

Оперативна інформація станом на 06.00 14.05.2022 щодо російського вторгнення, 80 доба

Оперативна інформація станом на 06.00 14.05.2022 щодо російського вторгнення, 80 доба
321127 ПЕРЕГЛЯДІВ

Оперативна інформація станом на 06.00 14.05.2022 щодо російського вторгнення, 80 доба

На Волинському та Поліському напрямках противник активних дій не проводив.

На Сіверському напрямку противник забезпечує посилену охорону ділянки українсько-російського кордону в Брянській та Курській областях. 

На Харківському напрямку ворог активних бойових дій не проводив. Основні зусилля зосереджував на забезпеченні відведення своїх військ від Харкова, утриманні зайнятих позицій та маршрутів постачання. 

На Слов’янському напрямку противник здійснив артилерійські обстріли цивільної та військової інфраструктури, проводив повітряну розвідку.

На Донецькому і Таврійському напрямках ворог застосовував міномети, ствольну артилерію, реактивні системи залпового вогню та авіацію з метою завдання максимальних втрат підрозділам Сил оборони, виснаження особового складу та руйнування фортифікаційних споруд.

В Маріуполі ворог продовжує блокування наших підрозділів в районі заводу “Азовсталь”. Завдає масованих артилерійських та авіаційних ударів.

На Запорізькому напрямку, з метою утримання захопленої території, відзначаються підготовчі заходи до побудови окупантами багатоешелонованої оборони.

На Південнобузькому напрямку обстановка суттєвих змін не зазнала, продовжуються обстріли позицій наших військ.

На Донецькому та Луганському напрямках за минулу добу відбито 10 атак російських окупантів, знищено 5 танків, 5 артилерійських систем, 6 одиниць бойової броньованої техніки та 7 автомобілів противника, збито 3 безпілотних літальних апарати типу “Орлан-10”.

Теги: Російське вторгнення в Україну, stoprussia, closethesky

©2020 zhytomyr-inform

Мої відео