Житомир Інформ

115 окрема механізована бригада ЗСУ : наші захисники мужньо боронять Україну від окупанта

115 окрема механізована бригада ЗСУ : наші захисники мужньо боронять Україну від окупанта
385541 ПЕРЕГЛЯДІВ

Після захоплення агресивним сусідом частини наших територій у 2014 році тепер окупант нахабно напав всю територію нашої держави. Наші захисники зі 115 Окремої механізованої бригади ЗСУ прийняли для себе рішення відстоювати нашу свободу і незалежність. Сьогодні від їхньої роботи та сміливості, вміння і готовності приймати рішення та чітко виконувати накази залежить майбутнє кожного громадянина та існування України як незалежної держави. Окрема механізована бригада ЗСУ щодня демонструє яскравий приклад високопрофесійної та героїчної роботи на передовій без тіні сумніву та страху.

Героїзм та професіоналізм 115 бригади – на найвищому щаблі

115 Окрема механізована бригада ЗСУ була утворена як підрозділ, до якого ввійшли як професійні військові, які боронили нашу державу ще з першої агресії Росії, так і добровольці. Більшість добровольців прийшли на війну з мирного життя, раніше вони практично не тримали зброю у руках або мали незначний військовий досвід.

У попередньому, довоєнному житті добровольці з бригади були підприємцями, юристами, лікарями, журналістами, виконували якусь суспільно важливу роль. Вони жили як у великих містах, так і селах, піклуючись про свої родини та будуючи плани на майбутнє. Жоден з них навіть не підозрював, що з вини кровожерливого сусіда їх закине на передову і доведеться воювати за поновлення свого спокійного життя. Більшості добровольців довелося з азів опановувати стрільбу та поводження зі зброєю, вчитися користуватися тепловізорами, розрізняти види військової амуніції та на практиці її використовувати. Усі без винятку бійці бригади навчилися рити окопи та робити укріплення, навіть в умовах тотального оточення ворога.

Усі бійці 115 бригади вдало пройшли військову науку. Кожен, будь то артилерія, рембатальйон чи підрозділ, який працює з безпілотниками, виконує своє завдання точно та узгоджено з інструкціями. Воїни вміють підставити своє плече побратимам, при цьому завжди чітко виконують накази керівництва. Бійці розповідають, що повністю довіряють одне одному. Хоча вони готові захищати свою батьківщину скільки потрібно, та все ж сподіваються на швидку перемогу, адже дуже хочуть побачити своїх рідних.

Побут та очікування військових зі 115 бригади

Звичайно, при численній перевазі ворога нашим бійцям важко. Постійне перебування на фронті, під обстрілами та в оточенні - це складна і напружена робота. Ворог має не лише велику кількість «гарматного м’яса», але й більше зброї, яку він не шкодує. Однак мотивація наших військових, підкріплена підтримкою всього народу, безмежна. І саме вона дає їм наснагу просуватися далі, не лише стримувати рух ворога вперед, але й відганяти його назад, до російських кордонів.

На сьогодні завдяки державному забезпеченню, допомозі волонтерів та інших країн, військові не відчувають, що їм чогось не вистачає. Немає проблем з постачанням харчування та медикаментів, є достатньо озброєння та амуніції, своєчасно надається якісна медична допомога.

У зв’язку з вимогами безпеки бійцям не можна розповідати багато про свої військові подвиги, часто навіть не можна розповідати, де вони перебувають. Тому під час спілкування з журналістами та рідними за допомогою відеозв’язку наші захисники можуть лише повідомити, що вони живі й здорові, а також щодня роблять все можливе, аби наблизити перемогу. Передаючи вітання своїм рідним, військові переконують їх не хвилюватися і вірити, що мир на наших умовах настане дуже швидко, і тоді вони всі пригорнуть свої сім’ї.

Теги: 115 окрема механізована бригада, 115 механізована бригада, 115 бригада, 115 окрема механізована бригада зсу, 115 механізована бригада зсу, 115 бригада зсу

©2020 zhytomyr-inform

Мої відео