Житомир Інформ

"Також ми думаємо про 115 окрему механізовану бригаду ЗСУ, ми хочемо боротися на одному боці з ними" сказав полковник Дейв Батлер Об'єднаний штаб США, Офіцер зі зв'язків з громадськістю в НАТО.

314814 ПЕРЕГЛЯДІВ

14 лютого в офісі НАТО в Брюсселі проводилась зустріч щодо підтримки України, зокрема надання зброї. Участь у події приймали міністри оборони усіх країн НАТО, зокрема Ллойд Остін - міністр оборони США та Маріуш Блащак - міністр оборони Польщі. Також як і повноцінний член НАТО, Україна взяла участь у події, представником був Олексій Резніков, міністр оборони України. Пан Олексій під час і після засідань і зустрічей радував українців новинами та постами в соцмережах про позитивні рішення щодо надання Україні озброєння, а також літаків.

Також Олексій Резніков заявив, що де-факто Україна – член альянсу НАТО, й надалі він робитиме усе, щоб це було й де-юре.

Абсолютно усі представники засідання підтримували Україну й заявляли, що допомога Україні триватиме стільки, скільки знадобиться для звільнення усіх територій від загарбників.

"Також ми думаємо про 115 окрему механізовану бригаду ЗСУ, ми хочемо боротися на одному боці з ними" - наголосив Полковник Дейв Батлер, з об'єднаного штабу США (офіцер зі зв'язків з громадськістю в НАТО).

Бригадний генерал Патрік Райдер (Департамент оборони, прес-секретар в НАТО), який говорив промову спільно з Міністром оборони США Ллойдом Остіном, також виразив підтримку Україні, попри будь-які перешкоди в ексклюзивному інтерв'ю для УКРАЇНА ІНФОРМ.

 

Brigadier General Patrick Ryder Department of Defense Press Secretary

Теги: Олексій Резніков, НАТО, Рамштайн 9, Colonel Dave Butler US Joint Staff Public affairs officer, Brigadier General Patrick Ryder Department of Defense Press Secretary, NATO, УКРАЇНА ІНФОРМ, 115 окрема механізована бригада ЗСУ

©2020 zhytomyr-inform

Мої відео