Житомир Інформ

Працівники податкової служби виявили у Черкасах таксистів, які працювали без державної реєстрації

Працівники податкової служби виявили у Черкасах таксистів, які працювали без державної реєстрації
333639 ПЕРЕГЛЯДІВ

Під час проведення контрольно-перевірочних заходів працівниками відділу фактичних перевірок управління податкового аудиту Головного управління ДПС у Черкаській області встановлено факти здійснення господарської діяльності з перевезення пасажирів без державної реєстрації двома суб’єктами господарювання.

За результатами проведених заходів на порушників складено 2 адміністративні протоколи на підставі ст. 164 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Під час здійснення контрольно-перевірочних заходів суб’єктам господарювання було надано роз’яснення про обов’язок їх реєстрації відповідно до чинного законодавства.

Головне управління ДПС у Черкаській області закликає перевізників дотримуватися вимог чинного законодавства та своєчасно реєструватися для здійснення господарської діяльності.

Крім того, нагадуємо, що відповідно до вимог Закону України від 06.07.1995 № 265/95-ВР «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» суб’єкти господарювання, які надають послуги таксі зобов’язані використовувати РРО/ПРРО при проведенні розрахунків за надані послуги.

©2020 zhytomyr-inform

Мої відео