Житомир Інформ

Британська розвідка повідомляє про невдалі спроби російських військ витіснити українських захисників із лівобережжя Херсонщини

Британська розвідка повідомляє про невдалі спроби російських військ витіснити українських захисників із лівобережжя Херсонщини
366335 ПЕРЕГЛЯДІВ

Погана організація та брак координації дій російських військ на лівобережжі Херсонщини ускладнюють їхню спробу витіснення українських сил, навіть при чисельній перевазі. Про це повідомило Міністерство оборони Великобританії у своєму звіті, датованому 20 січня.

У звіті вказано, що Збройні сили України на лівобережжі Херсонської області зіткнулися з логістичними труднощами, але їм вдалося зберегти свою присутність там. Російське угрупування "Днепр" не має успіху в своїх спробах витіснення українських захисників, навіть за наявності значної чисельної переваги в цьому регіоні.

Висловлено припущення, що низька підготовка і неефективна координація російських військ обмежують їхні наступальні можливості. Відзначено, що російські сили планують продовжити наступ в районі Кринок протягом наступних тижнів, незважаючи на великі втрати, оскільки витіснення Збройних сил України з лівого берега Дніпра залишається їхнім пріоритетним завданням. Раніше згадувалося, що в області Кринок Херсонщини російські сили сконцентрували приблизно 10 тисяч військових, і їхня мета полягає в вигнанні українських Збройних сил з позицій, які вони зайняли ще минулого року під час успішного форсування Дніпра.

©2020 zhytomyr-inform

Мої відео