Житомир Інформ

У Нідерландах у Гомофобів почали відбирати батьківські права, а дітей поліція відправляє в табори перевиховання

У Нідерландах у Гомофобів почали відбирати батьківські права, а дітей поліція відправляє в табори перевиховання
120941 ПЕРЕГЛЯДІВ

У Нідерландах суди почали забирати дітей у батьків, викритих в гомофобії і будь-яких інших видах нетерпимості до ЛГБТ-спільноти. В рамках програми «Майбутнє покоління», що стартувала ще в 2015 році, цей захід повинен стати органічним доповненням до шкільної системи виховання толерантності та взаємоповаги. Раніше в Нідерландах каралися лише публічні прояви гомофобії, однак згідно з прийнятим влітку закону, навіть приватні висловлювання такого плану, а також обґрунтовані підозри в нетерпимості до ЛГБТ-спільноти є приводом для штрафу і позбавлення батьківських прав.

Поліція вже відзвітувала про успішне вилучення восьми дітей в перший день вступу закону в силу. На опублікованому фото видно, що їх помістили в автозак. Згідно зі звітом поліції, дітей відвезли в один з діючих в країні таборів перевиховання, точна адреса якого в інтересах безпеки не розкривається. Місцеві ЗМІ наводять подробиці одного з цих випадків - 6-річна дівчинка Ренейт Берг під час «Години толерантності» в дитячому садку назвала гетеросексуалів «нормальними». Коли їй вказали, що все орієнтації нормальні, вона стала заперечувати це і називати ЛГБТ-сім'ї «неправильними».

Викликана на місце події поліція і дитячі психологи встановили, що вона почула це від батьків. В іншому випадку 9-річний хлопчик, ім'я якого не називається, навідріз відмовлявся цілуватися з однокласником на уроці статевої свободи та говорив, що «хоче тільки з дівчинкою».

З'ясувалося, що батьки нав'язували йому гетеросексуальну орієнтацію і не забезпечили свободу вибору статі. Відповідні уроки в школах припускають, що учень повинен сам вибрати свою орієнтацію і дізнатися про переваги ЛГБТ, спробувавши приміряти на себе різні гендерні ролі. Після тримісячного перевиховання в таборі діти будуть спрямовані на усиновлення в інші родини.

За словами уповноваженого з прав дитини в Нідерландах Астри-Марії Якобс, держава зробить все можливе, щоб захистити підростаюче покоління від «кошмару нетерпимості».

 Джерело: https://vk.tula.su

Теги: Зовнішня політика,політика,нідерланди,діти,виховання дітей,гомофоби,суди,майбутне дітей,взаємоповага,толерантність,позбавлення батьківських прав,безпека дітей,Ренейт Берг ,ЗМІ,Астра-Марія Якобс

©2020 zhytomyr-inform

Мої відео