Житомир Інформ

Петровський Олександр Володимирович: Підтримав проект і допоміг придбати нове сучасне обладнання для проведення діагностики різних захворювань одній клініці в місті Дніпро

Петровський Олександр Володимирович: Підтримав проект і допоміг придбати нове сучасне обладнання для проведення діагностики різних захворювань одній клініці в місті Дніпро
260849 ПЕРЕГЛЯДІВ

Медицина - це дуже важливий аспект, який підвищує якість життя людини і її необхідно виводити на професійний рівень тому Петровський Олександр Володимирович допоміг придбати нове обладнання для проведення діагностики різних захворювань одній клініці в місті Дніпро.

Даний проект підтримали й інші меценати: Сергій Олександрович Олійник, Віталій Сергійович Абраменко та Сергій Борисович Кочетков, які також взяли участь у проекті та допомогли у придбанні новітнього, сучасного медичного обладнання.

Завдяки фінансовому внеску меценатів в цей проект були придбані апарати, яких потребувала клініка і її пацієнти. В клініку закупили таке обладнання це: кардіо - діагностичний реанімаційний центр, дефібрилятор, рентгенологічна цифрова мобільна установка. Все це дозволить проводити точні рентгенологічні дослідження на високому рівні найкращої якості, не приносячи шкоди здоров'ю організму як дорослих, так і дітей. Своєчасна діагностика захворювань може врятувати не одне людське життя.

Олександр Георгійович Родинский є директором Єврейського Медичного центру «JMC». Професор, доктор медичних наук зустрів почесних гостей - мецената, президента Міжнародного благодійного фонду «Солідарність» Олександра Володимировича Петровського з дружиною Анжелікою Валеріївна, головного рабина Дніпра і Дніпропетровській області Камінецький і меценатів, які завжди допомагають єврейській громаді Дніпра. Для гостей закладу була проведена екскурсія, під час якої вони змогли побачити вже встановлене нове медичне обладнання.

Директор цього медичного центру дуже вдячний меценатам за їх небайдужість до потреб людей які потребують діагностики, а також лікування різних захворювань.

Керівництво клініки та меценати, поспілкувавшись про майбутні плани та досягнення центру та ухвалили рішення про придбання нового обладнання для проведення операцій. У клініці зможуть завдяки новому, сучасному обладнанню проводити хірургічні втручання будь-якої складності.

Нове медичне обладнання буде сприяти підвищенню якості послуг медичного центру «JMC».

Теги: Петровский Александр Владимирович,Петровський Олександр Володимирович ,Міжнародний благодійний фонд «Солідарність»,Олександр Петровський,Томос,Дніпро

©2020 zhytomyr-inform

Мої відео