Житомир Інформ

Петровський Олександр Володимирович: Відкриття реконструйованого соціального центру для реабілітації колишніх в’язнів, також відбулося відкриття соціального центру благодійної організації «Гарне майбутнє»

Петровський Олександр Володимирович: Відкриття реконструйованого соціального центру  для реабілітації колишніх в’язнів, також відбулося відкриття соціального центру благодійної організації «Гарне майбутнє»
203283 ПЕРЕГЛЯДІВ

За підтримки президента Міжнародного благодійного фонду «Солідарність», а також завдяки допомозі друзів мецената Відбулося відкриття оновленої нової будівлі соціального центру благодійної організації «Гарне майбутнє». Ця організація надає допомогу колишнім ув'язненим євреям щодо реабілітації у суспільстві.

Для того що б реконструювати центр було проведено багато ремонтних робіт: спочатку був відновлений Молитовний зал в синагозі, далі роботи проходили в іншій частині будинку де знаходиться гуртожиток в ньому колишні в'язні можуть проживати й відчувати себе комфортно, а також завдяки хорошим умовам проживання вони зможуть повернутися до нормального, повноцінного життя.

На відкритті центру слово надали Директору, потім до слова був запрошений Головний рабин Дніпра і регіону Шмуель Камінецький який висловив величезну подяку президенту Міжнародного благодійного фонду «Солідарність» Олександру Володимировичу Петровському і його друзям меценатам, які також допомагали в будівництві центру.

Після Офіційної частини відкриття соціального центру перерізавши урочисто стрічку гості заходу оглянув приміщення центру. Крім житлових кімнат в соціальному центрі передбачений також медпункт, бібліотека, спортивний зал, міква і їдальня.

Теги: Петровский Александр Владимирович,Петровський Олександр Володимирович ,Олександр Петровський,Томос,Днепр

©2020 zhytomyr-inform

Мої відео