Житомир Інформ

Підозрюваного в умисному спричиненні чоловікові ножових поранень, взято під варту

Підозрюваного в умисному спричиненні чоловікові ножових поранень, взято під варту
116782 ПЕРЕГЛЯДІВ
Суд задовольнив клопотання Костянтинівської місцевої прокуратури щодо обрання запобіжного заходу зловмиснику, який підозрюється в умисному спричиненні проникаючих ножових поранень (ст. ст. 15 ч. 2, 115 ч. 1) КК України.
 
За даними слідства, 6 листопада 2019 року 32-річний житель с. Плещіївка  Костянтинівського району найняв двох чоловіків для того, щоб вони спиляли дерево у його дворі, пообіцявши за роботу 400 грн, а коли останні залучили до цих робіт ще одного знайомого, відмовився від сплати йому додаткових коштів.
 
Після нетривалої сварки чоловік пішов додому, проте ввечері знову повернувся за заробленими грошима. Обурившись з цього приводу, господар, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, взяв у будинку кухонний ніж та вдарив ним зухвалого гостя в обличчя і у спину, після чого втік із власного помешкання.
 
Завдяки вчасно наданій медичній допомозі потерпілий вижив. Зловмисника наступного дня затримали правоохоронці, наразі йому повідомлено про підозру у скоєнні зазначеного кримінального правопорушення.
 
Досудове розслідування триває.
 
 
Теги: законісправедливість

©2020 zhytomyr-inform

Мої відео