Житомир Інформ

За розбійні напади на перехожих злочинець 9 років проведе за ґратами

За розбійні напади на перехожих злочинець 9 років проведе за ґратами
229752 ПЕРЕГЛЯДІВ
За якісного публічного обвинувачення, яке підтримував у суді Дружківський відділ Краматорської місцевої прокуратури, оголошено вирок у справі 33-річного мешканця м. Дружківки, обвинувачуваного у жорстоких розбійних нападах на поодиноких перехожих. 
 
Суд встановив, що 28 травня 2017 року чоловік, раніше судимий за грабіж, підійшов до незнайомого перехожого та став вимагати грошові кошти, а у відповідь на відмову кілька разів вдарив останнього по голові та тулубу руками і ногами, не припинивши побиття навіть після того, як жертва, втративши рівновагу, опинилась на землі. Позбавивши чоловіка можливості чинити опір, нападник незаконно заволодів його мобільним телефоном та грошима. 
 
Крім того, 3 жовтня 2017 року, перебуваючи у стані алкогольного та наркотичного сп’яніння, зловмисник аналогічним чином напав на 57-річного чоловіка, спричинивши йому перелом кісток носа та відібравши грошові кошти, годинник, ключі та цигарки.
 
Суд визнав доводи обвинувачення повними і беззаперечними та ухвалив вирок – 9 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
 
Теги: законісправедливість

©2020 zhytomyr-inform

Мої відео