Житомир Інформ

Консультація генетика Київ: Як генетика впливає на поведінку людини: Натівіта: Нативита: Nativita

Консультація генетика Київ: Як генетика впливає на поведінку людини: Натівіта: Нативита: Nativita
27517 ПЕРЕГЛЯДІВ

Генетика — наука, що вивчає закономірності спадковості. З розвитком генетики виникло запитання про спадковість рис характеру та впливу соціуму на формування особистості. В 2016 році вчений-психогенетик Роберт Пломін провів аналіз та визначив основні тези генетичної поведінки:

-          Жодна ознака не може бути спадковою на 100 %. Лише деякі фізіологічні ознаки, наприклад, зріст спадкуються на 90%.

 -          Вплив генів на інтелект збільшується з віком.

  -          З генетикою тісно повязують зовнішні фактори. Основним зовнішнім фактором є виховання, але зазвичай вихованням займаються батьки, які передали генетику своїм дітям.

 -          Зовнішні фактори можуть мати різний вплив на дітей з однієї сім’ї. Це означає, що всі події, які відбуваються в сім’ї кожна з дітей сприймає по-різному та спільний досвід при дорослішанні становить лише 10-15%.

 -          Характер успадковується великою кількістю генів, але кожен ген окремо має незначний вплив. Дослідження генетики людини були б простішими якби кожен ген відповідав за одну ознаку але складові закладені так, що кожен з генів може підсилювати або ж послаблювати одне одному.

 Важко передбачити, що ми отримуємо, коли генетика буде вивчена досконало але, як мінімум, кожен зможе відповідальніше ставитися до власної поведінки та краще розуміти себе.

 Автор: Натівіта:  https://reproductology.com/

м. Київ, Подільський район, «Паркове місто», вул. Вишгородська, 45-А/6 (5 поверх)

+38 (096) 390-84-85,  +38 (044) 338-84-85,   +38 (050) 659-94-74,  +38 (093) 929-34-44

е-mail: [email protected]

https://reproductology.com/

Теги: Гінеколог Київ Натівіта,Консультація генетика Київ Нативита,Передімплантаційна генетична діагностика Київ Nativita,Мамолог Київ Натівіта,Ультразвукова діагностика Київ Нативита,Ультразвукова діагностика УЗД Київ Nativita,Ультразвукова діагностика ехографія Київ Натівіта,Каріотип Київ Нативита,Хромосомний аналіз Київ Nativita

©2020 zhytomyr-inform

Мої відео