Житомир Інформ

Третя судимість для 16-річного крадія обернулась реальним ув’язненням

Третя судимість для 16-річного крадія обернулась реальним ув’язненням
27702 ПЕРЕГЛЯДІВ
За якісного публічного обвинувачення, яке підтримував у суді Дружківський відділ Краматорської місцевої прокуратури, оголошено обвинувальний вирок двом мешканцям м. Дружківки за скоєння кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 (крадіжка, поєднана з проникненням у житло чи інше приміщення) КК України. 
 
Суд встановив, що у травні-серпні 2017 року двоє юнаків віком 16 та 18 років, діючи умисно, з корисливих мотивів, проникли до 5 приватних будинків та магазину, звідки викрали одяг, золоті прикраси, телефони, оргтехніку, будівельні інструменти, старовинний самовар і гвинтівку з оптичним прицілом. Загальна сума матеріальної шкоди, спричиненої власникам зазначеного майна, склала 86 420 грн. 
 
Враховуючи те, що неповнолітній крадій вже має 2 судимості за аналогічні злочини та до суду стосовно нього скеровано ще одне кримінальне провадження,  суд погодився з аргументованою позицією прокуратури щодо призначення йому реального покарання і виніс остаточний вирок – 3 роки 7 місяців позбавлення волі. Старшого крадія засуджено до 7 років за гратами.
Теги: законісправедливість

©2020 zhytomyr-inform

Мої відео