Житомир Інформ

Дитяча обласна лікарня отримала нові багатофункціональні ліжка

Дитяча обласна лікарня отримала нові багатофункціональні ліжка
28788 ПЕРЕГЛЯДІВ

За ініціативою Міжнародного благодійного фонду Олександра Петровського «Солідарність» та торговельної марки «Алан» до дитячої обласної лікарні привезли п’ять багатофункціональних ліжок. Їх планують розмістити у відділенні неонатальної реанімації. 

«Сьогодні наш Фонд спільно з торговельною маркою «Алан» та її генеральним директором В’ячеславом Капустіним привезли 5 багатофункціональних ліжок для відділення анестезії та для недоношених немовлят. Ми подарували їх, аби мами та маленькі новонароджені діти перебували в гарних умовах», — розповідає  віцепрезидентка Міжнародного благодійного фонду Олександра Петровського «Солідарність» Яна Іванілова.

Подаровані благодійниками ліжка — на автоматичному керуванні, змінюють положення ніг, голови та корпусу. 

«Наша обласна дитяча лікарня тісно співпрацює з фондом Олександра Петровського багато років. Вони допомагають не лише відділенню неонатальної реанімації, яким до речі опікуються вже 9 років, а й дуже сприяли  створенню нашого гематологічного центру. Це велика, багатомільйонна допомога, за яку ми ще раз дякуємо», — каже головний лікар Дніпропетровської обласної дитячої клінічної лікарні Олександр Хитрик.

Користуватися ліжками зможуть як діти, що потрапили до реанімаційного відділення, так і матері хворих немовлят. 

Автор: МБФС

©2020 zhytomyr-inform

Мої відео