Житомир Інформ

Перед судом постане зловмисник, який обвинувачується у вбивстві касира пункту прийому металобрухту

Перед судом постане зловмисник, який обвинувачується у вбивстві касира пункту прийому металобрухту
75079 ПЕРЕГЛЯДІВ

За процесуального керівництва Краматорської місцевої прокуратури завершено досудове розслідування стосовно 70-річного пенсіонера, який обвинувачується у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 187 (розбійний напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень) та п. 6 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство з корисливих мотивів) КК України.

Досудовим розслідуванням встановлено, що 28 жовтня 2019 року чоловік, перебуваючи за місцем роботи свого товариша, який працював касиром у пункті прийому металобрухту, з метою заволодіння чужим майном схопив металевий колосник та наніс ним 15 ударів по голові, плечах та руках потерпілого. Забравши мобільний телефон жертви та грошові кошти у сумі 800 грн, нападник викликав «швидку», тим самим намагаючись впевнити лікарів та правоохоронців у непричетності до скоєного злочину.

Отримані 71-річним касиром тілесні ушкодження виявились не сумісними з життям. 

Наразі обвинувальний акт прокуратурою погоджено та скеровано до суду. Максимальне покарання за санкціями статей – довічне позбавлення волі.

 

                       

©2020 zhytomyr-inform

Мої відео