Житомир Інформ

Компанія UIMC передала гуманітарну допомогу з Китаю

Компанія UIMC передала гуманітарну допомогу з Китаю
31583 ПЕРЕГЛЯДІВ

Компанія UIMC (Ukraine International Media Culture) передала захисні маски в якості гуманітарної допомоги Національній академії мистецтв України, Національному музею "Київська картинна галерея", Національної академії наук України, Національному агентству "Україна Інформ" та іншим культурним, медійним і науковим інституціям.

Дані засоби захисту компанія UIMC отримала від своїх китайських партнерів Meishi Power Holding Limited, які стурбовані ситуацією з поширенням COVID-19 в Україні і готові надавати гуманітарну допомогу.

"Дуже важливо зараз забезпечити безпеку і захистити людей від поширення інфекції. Ми готові допомагати, в силу наших можливостей. Компанія UIMC вже передала захисні маски нашим українським партнерам - науковим, медійним і культурним інституціям. Ми дуже вдячні нашим партнерам з КНР - компанії Meishi Power Holding Limited за цю допомогу.

Сподіваємося, що незабаром вдасться остаточно перемогти епідемію коронавирусу в Україні. Наші китайські партнери так само висловлюють нам усім свою підтримку і бажають українському народу сил і терпіння в цій нелегкій боротьбі. " - прокоментував Лю Юйдань, директор компанії UIMC (Ukraine International Media Culture).

 

Теги: Україна,Китай,гуманітарна допомога, Коронавірус
Автор: redactor.newsukraine

©2020 zhytomyr-inform

Мої відео