Житомир Інформ

Командування об'єднаних сил ЗСУ : ПРОТИТАНКІСТИ ДЕМОНСТРУЮТЬ ДОБРИЙ РЕЗУЛЬТАТ

Командування об'єднаних сил ЗСУ : ПРОТИТАНКІСТИ ДЕМОНСТРУЮТЬ ДОБРИЙ РЕЗУЛЬТАТ
178004 ПЕРЕГЛЯДІВ

В угрупуванні військ, яке утримує позиції на південному напрямку, за наказом командувача об’єднаних сил Збройних Сил України генерал-лейтенанта Сергія Наєва проведено перевірку артилерійських протитанкових підрозділів з виконання завдань за призначенням.

Командування об'єднаних сил ЗСУ

Захід відбувся на одному з полігонів бойової підготовки Херсонської області. Воїни-протитанкісти демонстрували практичні навички розгортання розрахунків до виконання стрільби, які вони вдосконалюють під час щоденних тренувань і навчань.

Командування об'єднаних сил ЗСУ

— Зокрема, під час перевірки, підрозділ здійснював вихід на рубіж відкриття вогню, облаштування позицій, проведення артилерійської розвідки, наведення гармат за цілевказівками корегувальників, а також дії за ввідними з переходу на різні режими ведення вогню, — повідомив командувач об’єднаних сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв.

Командування об'єднаних сил ЗСУ
За його словами, наразі враховувалася не лише злагодженість дій підрозділу, а й послідовність виконання нормативів.

Командування об'єднаних сил ЗСУ
— Особливістю даного заходу виявився той факт, що артилерійський протитанковий підрозділ очолює військовослужбовець-жінка, молодший лейтенант Каріна Н. ЇЇ правильні та своєчасні команди дозволяли підлеглим діяти впевнено. А, це в умовах дефіциту часу, завжди вирішує успіх операції, — зазначив командувач.

Командування об'єднаних сил ЗСУ
Він також додав, що завдяки впровадженню гендерної рівності у секторі безпеки та оборони, відношення до обіймання командних посад жінками дещо змінилося.

Командування об'єднаних сил ЗСУ— Зараз ситуація змінилась: як у Збройних Силах України, так і в суспільстві вже сприймають той факт, що жінки не тільки можуть проходити військову службу, а й бути командирами підрозділів, — підкреслив генерал-лейтенант Сергій Наєв.

Командування об'єднаних сил ЗСУ

Слова командувача підтвердили й результати перевірки. Завдяки сумлінності й ініціативі командира всі завдання підрозділом були виконані успішно. Воїни-протитанкісти вчергове довели, що завжди готові до виконання бойових завдань.


Разом переможемо!

Служба зв'язків з громадськістю Командування об'єднаних сил ЗС України

Теги: ЗСУ,Командування об'єднаних сил ЗСУ,Збройні Сили України

©2020 zhytomyr-inform

Мої відео