Житомир Інформ

У рюкзаку хлопця знайдено наркотики

У рюкзаку хлопця знайдено наркотики
117674 ПЕРЕГЛЯДІВ

Поліція Дніпра затримала 19-річного юнака, що мав на собі портфеля вщент забитого наркотиками. У нього вилучили 602 пакетики із забороненим вмістом. Про це на своїй сторінці Facebook повідомив заступник патрульної поліції України Олексій Білошицький.


За його словами все відбулось зранку, декілька поліцейських під час обходу однієї з вулиць затримали підозрілого молодика з великим портфелем. Він чомусь привернув увагу, адже напередодні у тому районі відбулось пограбування, тому поліція перевіряла всіх підозрілих громадян, чи бува не причетні вони до злочину.


Патрульні зупинили хлопця та почали розмову. Було помітно, що юнак налякався, та просто завмер на місці. Його надто підозріла поведінка та хвилювання викликали ще більше питань у правоохоронців, останні вирішили провести поверхневу перевірку. Як раптом, хлопець сам зізнався, що у рюкзаку має пакет з наркотиками.


За словами Білошицького, їх вразила сама кількість знайденого- 602 згортки. Все це мало бути розставлене по так званих «закладках». Вірогідно, молодик вирішив, що такий ранній час- це найкращий варіант для того, щоб розкласти все на свої місця. Проте він не врахував те, що поліція патрулює цілодобово. Натомість хлопець почав пропонувати правоохоронцям хабаря у розмірі 100 тисяч гривень, щоб ті його відпустили.


У даний час затриманий знаходиться під вартою, з’ясовуються обставини злочину.


©2020 zhytomyr-inform

Мої відео