Житомир Інформ

Розбив усі чутки одним виступом: Сергій Чернов не втече зі своєї посади

Розбив усі чутки одним виступом: Сергій Чернов не втече зі своєї посади
191351 ПЕРЕГЛЯДІВ

Хтось навмисно намагається збити всіх з пантелику і поширює чутки про те, що чинний голова Харківської облради збирається змінити свою посаду на більш вигідну. Писали про те, що йому натовпами сипляться пропозиції про перехід. У деяких ЗМІ навіть були натяки на те, що політик вже обрав собі нове місце для роботи. Але як би правдоподібно не звучали ці новини Сергій Чернов в пух і прах розбив їх своєю заявою.

Політик повідомив, що якими б привабливими не були пропозиції, які рокеровки і сюжети б не вибудовували його противники, він не покине свій пост. Ніяка посада першого заступника голови обласної ради, першого заступника голови обласної державної адміністрації, заступника Міністра внутрішніх справ не варті народної любові і визнання. Він не зніматиме свою кандидатуру, поки про це не попросить населення.

За словами чинного голови Харківської облради, немає ніяких підстав вважати, що його рішення зміниться. Він йшов на вибори від політичного "Блоку Геннадія Кернеса". Політик повністю розділяє погляди нинішнього мера і його команди. Але що важливіше - він цінує вибір народу, який довірив йому себе.

Однопартійці, майже одноголосно 43 з 46, вибрали Чернова. Він успішно переміг на місцевих виборах і гармонійно влився у свою посаду. Блок Кернеса тоді отримав 46 мандатів з 120, що дало їм значущу перевагу. Тому Сергій Чернов просить на кореню пресікти всю цю порожню балаканину, і всім пліткарям зайнятися своїми безпосередніми обов'язками, а не будівництвом теорії змови.

Автор: redactor.newsukraine

©2020 zhytomyr-inform

Мої відео