Житомир Інформ

УКРАЇНА ТА ВЕЛИКА БРИТАНІЯ ДОМОВИЛИСЯ ПРО ПОСИЛЕННЯ ВІЙСЬКОВОЇ СПІВПРАЦІ

УКРАЇНА ТА ВЕЛИКА БРИТАНІЯ ДОМОВИЛИСЯ ПРО ПОСИЛЕННЯ ВІЙСЬКОВОЇ СПІВПРАЦІ
42353 ПЕРЕГЛЯДІВ

Під час офіційного візиту до Сполученого Королівства Великої Британії делегації Збройних Сил України вдалося домовитися про кроки щодо поглиблення військового співробітництва між збройними силами обох країн.
Як повідомив командувач об’єднаних сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв, в ході поїздки вивчався й досвід роботи Постійного оперативного штабу Стратегічного Командування Збройних Сил Сполученого Королівства Великої Британії.
Зокрема, порядок роботи структурних підрозділів Постійного оперативного штабу, порядок управління під час операцій, повноваження командуючих і командирів.
– Ми ознайомилися з умовами планування, підготовки та проведення операцій Об’єднаних сил швидкого реагування як самостійно, так і спільно з союзниками та країнами-партнерами, а також завданнями щодо організації оперативної та бойової підготовки, - наголосив генерал-лейтенант Сергій Наєв.
В свою чергу начальник об'єднаних операцій Постійного оперативного штабу Стратегічного Командування Збройних Сил Сполученого Королівства Великої Британії віце-адмірал Бен Кі наголосив на здійсненні подальших кроків з поглиблення військового співробітництва між спорідненими Командуваннями обох країн.

©2020 zhytomyr-inform

Мої відео