Житомир Інформ

У Харкові поліцейські організували масштабне свято з нагоди Дня захисту дітей.

415693 ПЕРЕГЛЯДІВ

Зранку у Центральному парку культури та відпочинку ім. Максима Горького для маленьких харків’ян та їх батьків працювали кілька спеціально облаштованих локацій з майстер-класами. Працівники поліції влаштували для дітей демонстрацію роботи підрозділів поліції та показали, як відбувається знешкодження вибухівки, яке професійне спорядження мають інші служби поліції та провели показові виступи кінологів з їх чотирилапими напарниками.

Фестиваль «Вітаємо дитинство!» відкрив парад на чолі з колективом барабанщиків Народного шоу-театру «Діти майбутнього» при ГУНП в Харківській області. Цього року у параді взяли участь близько 650 дітей – вихованці інтернатів, дитячих будинків, родини захисників України і поліцейських, а також дитячі творчі колективи міста і області. Кожний з учасників тримав в руках малюнок на тему свята та Рекорду «Захисти дитину! Захисти Україну!».

Словами добрих побажань відкрив фестиваль заступник начальника Головного управління в Харківській області Сергій Химич.

– Вітаю всіх зі святом! Дорослі, батьки, любіть своїх дітей, не втрачайте час – виховуйте, оберігайте, піклуйтесь про найдорожчий скарб свого життя! В цей день поліція бажає усім вам миру, добра, а також, щоб кожна дитина зростала в любові. Поліція Харківської області робить усе можливе для того, щоб діти відчували себе максимально захищеними, – звернувся до учасників свята Сергій Химич.

Під час урочистостей представники книги Рекордів України зафіксували новий рекорд – найбільшу кількість майстер-класів для дітей з правоохоронної тематики на одній локації.

– Патрульна поліція Харківщини працює з дітками як в шкільних закладах, так і старшого віку. Наша задача – щоб діти почували себе в безпеці, знали правила безпечної поведінки на дорозі, в середовищі, в суспільстві. Діти – це наше майбутнє, тому ми докладаємо максимум зусиль для того, щоб кожна дитина розуміла, що поліцейський – це її друг, її товариш та допомога. І так само знала, що за будь-яких обставин вона може звернутися до нас одразу і ми обов’язково допоможемо, – зазначила начальник Управління патрульної поліції в Харківській області ДПП НПУ Альона Стрижак.

Навіть дощ не завадив проведенню свята – дітлахи отримали безліч яскравих вражень від спілкування з поліцейськими, виступів та майстер-класів. Також кожну дитину працівники поліції пригостили морозивом, солодкими смаколиками, подарували повітряні кульки та інші сувеніри із поліцейською символикою.

 

©2020 zhytomyr-inform

Мої відео