Житомир Інформ

Ранкове зведення щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил станом на 7.00 18 серпня 2021 року

10986 ПЕРЕГЛЯДІВ

Слава Україні!
Протягом минулої доби, 17 серпня, в районі проведення операції Об'єднаних сил, збройні формування Російської Федерації 11 разів порушили режим припинення вогню.
Поблизу ПРИЧЕПИЛІВКИ противник двічі обстрілював наші позиції зі стрілецької зброї.
В напрямку населеного пункту ВОДЯНЕ, що біля Донецька, збройні формування Російської Федерації застосовували міномети 120-го калібру.
Біля селища ПІСКИ ворог тричі вів вогонь з мінометів 120-го калібру, автоматичних станкових і підствольних гранатометів, а також великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.
Неподалік НОВОЛУГАНСЬКОГО окупанти обстрілювали українські позиції зі станкових протитанкових і автоматичних станкових гранатометів.
В районі ЗОЛОТОГО-4 російські найманці тричі вели вогонь з мінометів 120-го та 82-го калібрів, станкових протитанкових і ручних протитанкових гранатометів, а також великокаліберних кулеметів.
Крім того, на півночі ЛУГАНЩИНИ був зафіксований проліт ворожого безпілотного літального апарату типу «Орлан-10» з перетином лінії розмежування.
В результаті ворожих обстрілів один військовий зі складу Об’єднаних сил дістав поранення. Воїн перебуває у лікувальному закладі. Стан здоров’я пораненого – задовільний.
На обстріли противника наші захисники відкривали вогонь у відповідь.
Про всі порушення з боку окупантів Українська сторона СЦКК поінформувала СММ ОБСЄ через встановлений координаційний механізм.
Станом на 7 годину ранку, 18 серпня, порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.
Українські воїни контролюють ситуацію в районі проведення Операції об’єднаних сил з відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації.
Слава Україні!
ПІДСУМКИ ЗА МИНУЛУ ДОБУ
У районі проведення операції Об’єднаних сил виконують завдання й інші складові сил оборони.
Впродовж доби підрозділами поліції зведених загонів перевірено 4607 транспортних засоби, 4716 осіб, з яких 4355 по Інформаційному центру. До територіальних підрозділів на причетність до Збройних формувань Російської федерації та її найманців доставлялось 2 особи. Виявлено 45 адміністративних правопорушень.
За вказаний період поліцейськими розкрито 29 злочинів.
Минулої доби через контрольний пункт в'їзду-виїзду «Станиця Луганська» на тимчасово окуповану територію України прослідувало 1408 осіб, на підконтрольну Україні територію прибуло 1435 осіб.
Слава Україні!

©2020 zhytomyr-inform

Мої відео