Житомир Інформ

Звернення Володимира Зеленського до Комітету регіонів Європейського Союзу

385193 ПЕРЕГЛЯДІВ

«Коли зараз міста і громади Європи – ваші міста і громади! – дають прихисток нашим людям, вони допомагають більше ніж просто людям. Вони допомагають ідеї Європи – нашого спільного дому, всіх європейців. І я дякую вам за це!

Коли і Комітет регіонів Євросоюзу, і ваші міста та громади безпосередньо співпрацюють з Україною, з нашими містами та громадами – це співпраця, яка посилює не просто нас із вами, а нашу Європу – дає їй сили. Дякую вам за це!

Таких прикладів – нашої з вами єдності, наших із вами спільних цінностей, наших із вами спільних правил життя – доволі багато. Я впевнений, всі вони вже скоро дадуть логічний результат, а саме, повноправне приєднання України до Євросоюзу. І я дякую вам за те, що ви підтримуєте нашу державу і наших людей на шляху інтеграції!

І я впевнений також в іще одній речі: Україна буде такою частиною Європи, в якій не залишиться жодної руїни. Ми приберемо кожну руїну, яку Росія принесла своєю війною, – все відбудуємо, все зробимо таким, щоб наша сила, сила нашої з вами Європи, була очевидною».

©2020 zhytomyr-inform

Мої відео