Житомир Інформ

"Ви – перші помічники командирів": Наєв привітав сержантів ЗСУ з їхнім святом. Відео

314924 ПЕРЕГЛЯДІВ
'Ви – перші помічники командирів': Наєв привітав сержантів ЗСУ з їхнім святом. Відео

Щороку 18 листопада Україна відзначає День сержанта Збройних сил. Саме сержанти готують та ведуть за собою у бій українських воїнів.

Про це заявив командувач Об'єднаних сил Збройних сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв. Він привітав українських сержантів з професійним святом і побажав їм сил, аби знищувати ворогів та рухатися до перемоги.

"Шановні сержанти! Бойові побратими, друзі! Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем сержанта Збройних Сил України! Ви – перші помічники командирів. Ви – люди, що готують і ведуть за собою воїнів уперед до нашої Перемоги. Ви – високопрофесійні, добре підготовлені командири. Ви є дуже вагомою ланкою в системі управління Збройних Сил України", – звернувся до воїнів командувач ОС ЗСУ.

Наєв подякував сержантам Збройних сил України за мужність на полі бою і за відповідальність у тилу.

"Я дякую вам за мужність. Я дякую вам за турботу про підпорядкований особовий склад. Нехай Бог береже й дарує сили кожному з вас – бити ворогів і рухатися вперед! Слава Україні! Разом переможемо!" – наголосив генерал-лейтенант.

День сержантів і старшин Збройних сил України відзначається з 2019 року. Його своїм указом від 19 квітня 2019 року запровадив п'ятий президент України Петро Порошенко. Метою встановлення свята є вшанування відданості, відповідальності та професіоналізму сержантів і старшин ЗСУ, їхнього героїзму та мужньості, а також внеску до відстоювання свободи, незалежності та територіальної цілісності нашої держави.

©2020 zhytomyr-inform

Мої відео