Житомир Інформ

Ранкове зведення щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил станом на 7.00 7 березня 2021 року

8940 ПЕРЕГЛЯДІВ

Слава Україні!

Протягом минулої доби, 6 березня, в районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано десять порушень режиму припинення вогню. Всі вони були здійснені в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід».

Так, поблизу ВОДЯНОГО, що на Приазов’ї та населеного пункту ОПИТНЕ збройні формування Російської Федерації обстрілювали позиції наших підрозділів із застосуванням заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм та 82 мм, а також зі стрілецької зброї.

Неподалік, населених пунктів ПІСКИ , МАР’ЇНКА та ПАВЛОПІЛЬ окупанти застосували проти наших воїнів гранатомети різних систем та великокаліберні кулемети.

На обстріли противника Збройні Сили України відкривали вогонь у відповідь.

Бойових втрат серед українських воїнів немає.

Про всі факти порушень з боку російсько – окупаційних військ Українська сторона СЦКК повідомила представників ОБСЄ.

Від початку поточної доби, 7 березня, порушень режиму припинення вогню не зафіксовано. Обстановка в районі проведення операції Об’єднаних сил залишається контрольованою українськими воїнами.

Слава Україні!

ПІДСУМКИ ЗА МИНУЛУ ДОБУ

У районі проведення операції Об’єднаних сил виконують завдання й інші складові сил оборони.
За минулу добу на території Донецької та Луганської областей територіальними органами та підрозділами поліції зареєстровано в ЄO 1482 заяви та повідомлення з них 193 з ознаками кримінальних правопорушень: Донецька – 1183 (158), Луганська – 299 (35).
Під час забезпечення публічного порядку працівниками ГУНП в Луганській та Донецької областей припинено 517 адміністративних правопорушень за наслідком чого складені відповідні протоколи. З них, 254 правопорушення у сфері безпеки дорожнього руху, у тому числі 17 за ст. 130 КУпАП (керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння).

Слава Україні!

Теги: #ООС #операція_ОС #Ukraine_army #Joint_Forces_Operation #daily_statement

©2020 zhytomyr-inform

Мої відео