Житомир Інформ

Вечірнє зведення щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил станом на 17.00 23 квітня 2021 року

52861 ПЕРЕГЛЯДІВ


Слава Україні!
Ігноруючи домовленості, досягнуті 22 липня 2020 року у рамках Тристоронньої контактної групи, російсько-окупаційні війська і надалі здійснюють обстріли позицій Збройних Сил України. З початку доби було зафіксовано 10 порушень режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації.
Зокрема, неподалік населених пунктів НОВОСЕЛІВКА, НОВГОРОДСЬКЕ та ШУМИ противник відкривав вогонь з мінометів калібру 82-го та 120-го калібрів. У передмісті АВДІЇВКИ, ПІСКІВ та МАР’ЇНКИ російські окупанти вели вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.
У районі населеного пункту ПІВДЕННЕ ворог здійснив обстріл з протитанкового ракетного комплексу.
Біля селища НОВГОРОДСЬКЕ збройні формування Російської Федерацій здійснили дистанційне мінування з ручних протитанкових гранатометів мінами ПОМ-2.
Бойових втрат серед наших захисників немає.
Про всі факти порушень Українська сторона СЦКК повідомила представників ОБСЄ.
У районі проведення операції Об’єднаних сил виконують завдання й інші складові сил оборони. Сьогодні піротехнічні розрахунки ДСНС розмінували понад 8 гектарів території та передали на знищення 71 вибухонебезпечний предмет.
Українські військовослужбовці і надалі контролюють ситуацію в районі проведення операції Об’єднаних сил та дотримуються режиму припинення вогню.
Слава Україні!
#ООС #операція_ОС #Ukraine_army #Joint_Forces_Operation #daily_statement

©2020 zhytomyr-inform

Мої відео