Житомир Інформ

Ранкове зведення щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил станом на 7.00 22 липня 2020 року

385956 ПЕРЕГЛЯДІВ

Слава Україні!
Протягом минулої доби, 21 липня, в районі проведення операції Об’єднаних сил зафіксовано 3 порушення режиму припинення вогню.
Зокрема, у напрямку АВДІЇВКИ ворог вів вогонь з ручних протитанкових і підствольних гранатометів, а також стрілецької зброї.
Поблизу селища ПІСКИ противник застосовував міномети 82-го калібру та протитанкові ракетні комплекси.
Біля МАР’ЯНКИ російські окупанти обстрілювали українські позиції з мінометів 120-го калібру.
Внаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрою один військовий дістав осколкові поранення. Воїн знаходиться у лікувальному закладі. Стан пораненого – задовільний.
Про факти порушень з боку російсько-окупаційних військ Українська сторона СЦКК повідомила представників Місії ОБСЄ, застосувавши встановлений координаційний механізм.
Станом на 7 годину ранку, 22 липня, порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.
Бойових втрат за поточну добу серед підрозділів Об’єднаних сил немає.
Українські військовослужбовці контролюють ситуацію в районі проведення операції Об’єднаних сил та дотримуються режиму припинення вогню.
Слава Україні!
ПІДСУМКИ ЗА МИНУЛУ ДОБУ
Впродовж доби підрозділами поліції зведених загонів перевірено 4180 транспортних засобів, 4647 особи, з яких 4523 по Інформаційному центру. До територіальних підрозділів на причетність до Збройних формувань Російської федерації та її найманців доставлялась 1 особа. Виявлено 37 адміністративних правопорушень.
За вказаний період поліцейськими розкрито 32 злочини.
Минулої доби через контрольний пункт в'їзду-виїзду «Станиця Луганська» на тимчасово окуповану територію України прослідувало 1549 осіб, на підконтрольну Україні територію прибуло 1474 осіб.
Слава Україні!

Теги: #ООС #операція_ОС #Ukraine_army #Joint_Forces_Operation #daily_statement

©2020 zhytomyr-inform

Мої відео